AvanTgarde
(1978 - heden)
In oorsprong bestaand uit twee broers, een stofzuiger en een met water gevulde zinken teil, en een drummer zonder metronoom
  Na een hibernatie-periode van veertig jaar gaat het nu eindelijk gebeuren: In 1978 maakten Pim en ik samen met onze Monad-drummer en vriend Luuk de Weert een aantal ijzingwekkende avantgarde opnames onder de titel 'Two-dimensional cows in a bright green meadow'. Het is altijd mijn wens geweest om deze opnames op te poetsen en aan te vullen met een serie nieuwe atonale producten. Met de bedoeling om hierbij Luuks interessante visioenen van 'trillende zinken platen in een water bassin te laten zakken onder geloei van meerdere ronkende stofzuigers' volledig tot zijn recht te laten komen. Ik heb er ontzettend veel zin in om de storm, die altijd in mijn hoofd raast, nu eens ongebreideld te laten woeden.


Luister naar Impromptu 2


Vanaf 2017 zijn de opnames gestart voor een soundsscapes-project samen met slagwerker en vibrafonist Luuk de Weert in het sfeervolle Zeist. Hierbij zal het muzikale deel omlijst worden met panoramische (en andere) fotokunst (voorproefje).

Zoals het zich nu laat aanzien, zal er in de loop van 2019 een dubbel-CD met soundscapes verschijnen van Luuk de Weert & Hans Thiemens - onder de naam NoiÇe - met de titel N-giNes.
Vanaf eind 2017 tot heden zijn met veel enthousiasme prachtige, filmische soundscapes opgenomen en samengesteld met behulp van pure data soundsystems.
Speciaal voor de geduldige luisteraar, die hier meer dan even de tijd voor wil nemen!!!
Een wensdroom van 40 jaar geleden komt uit!

Ook dit: wordt vervolgd!!!

Hans

Luister naar Engine HL4-1(parts)


 
 
You can order cd's at: tiemwerk1@caiway.nl
or

06 - 290 60 600
<< terug
warthog productions 2005